Velkommen til..


Mit første indlæg. De ord skrev jeg, og sad så og stirrede lidt på mine fingre. Hvordan skaber jeg direkte forbindelse mellem hjernen og fingrene dernede på tastaturet. Sådan en slags forbindelse der let som ingenting filtrerer og omdanner tanker, fornemmelser og ideer til sorte fine bogstaver.

Ja, det lyder egentlig enkelt. Vi gør det jo hver dag. Omdanner. Til talte ord og tekst. Jeg har virkelig bare meget i pulterkammeret deroppe. Vi snakker ikke verdensøkonomi, politik, sorg eller andet tungt stof. Det er simpel hverdagslogistik i en familie på 4, og den hverdag oplever jeg i flere lag og nuancer end jeg kan holde styr på. Jeg har mere input end jeg når, at fordøje og lægge på plads. Og det trives jeg ikke så godt med.

Min indlærte visuelle hukommelse har i mange år hjulpet mig med de særeste ting. Gennem flere år er de visuelle aftryk af en oplevelse dog begyndt at smuldre. Hverdagsoplevelserne når simpelthen ikke til et blivende billedestadie. Det stadie jeg på et senere tidspunkt kan hive frem på nethinden som et hjælpeværktøj midt i en sætning. Uploadingen afbrydes af nye dejlige oplevelser, nye livsbekræftende indtryk. Moder jord løber hurtigt. Og jeg halser stakåndet efter.

Jeg gider ikke halse mere. Derfor har jeg købt lagerplads ude i byen. Jeg har købt dette værelse på et webhotel. Pulterkammer hjemme, webhotel ude. Så kan jeg fordele mine massive masser 2 steder og få mine billeder igen. Jeg savner dem sådan.

Haven er noget nær det eneste sted jeg opnår, at fuldende uploading af indre billeder. Og det var også her jeg en aften i sidste uge, hvor haven og jeg rigtig var gået i sync, fik ideen om en blog.  Jeg har aldrig haft planer om, at udbasunere og uploade tanker på nettet. Jeg synes derimod det er hyggeligt, at dele havebilleder. At udveksle ideer, planter, historier og tips om vækster med andre der bare har snerten af en grøn lillefinger. Denne blog vil indeholde en blanding af lille have og store tanker.

Min blog er et forsøg, et eksperiment, en impulsiv idé, en udladning. Et ønske om (fra alle der kan og lyster at bidrage til det), at lære mig flere tips om vækster og have, om foto og om mig selv. Særligt er det et ønske, at genetablere min gode hukommelse. Og det gør jeg ved, at muge ud, og skabe lagerplads. Og jeg er lige begyndt med første flyttelæs til webhotellet. Det bliver SÅ godt!

Signature"

31 tanker om “Velkommen til..”

 1. Hvor er det en fantastisk idé Siv. Jeg glæder mig til at følge den. Selv om det nok ikke bliver til den store udlevelse herhjemme eller nogle ideer retur, så elsker jeg at se dine havebilleder.
  Knus

  1. Aha…vigtig info, dvs. visse ikke-haveinteresserede kan stadig li’ at se billeder af haver og blomsterman bliver også så glad af det.

 2. Fantastisk idé Siv! Jeg vil følge med – men kan nok ikke bidrage med havetips, du ikke kender i forvejen. Og hvor skriver du godt! Knus

  1. Det kan du bestemt Rigmor. Jeg er altid blevet inspireret når jeg har været hjemme hos jer. Af noget du har opstillet eller af naturen omkring grunden..

 3. Vældig fint første indlæg Jeg vil med fornøjelse følge med – tænker der måske er en ting eller to jeg kan relatere mig til…. Og så er det jo altid dejligt med smukke billeder af skønne gaver fra moder natur ❤️

 4. En fin indledning, og nogle fantastiske ord du har fået sammensat. Med den poesi, kan jeg godt fornemme din entusiasme, der får lov til at udfolde sig. En gang i mellem ville jeg ønske jeg kun havde 304 m2. Din have er et hyggeligt, personligt og varmt sted fornemmer jeg. Men det er du jo også som person, så selvfølgelig får din have glade af omsorgsgen, din entusiasme og dine gode kreative ideer. Jeg skal nok kigge ind i ny og næ. Elsker også haven. Kunne godt selv tænke mig at have mere tid, kun til haven.

  1. Tak for dine søde ord Berit. Du har nok ret, stor have = mange kroge og sager, at ordne. Så 304 er sikkert ikke så tosset. OG ALLIGEVEL….jeg ville altså gerne have et lækkert drivhus som du. Det skaber virkelig en stemning.

 5. Hej Siv.
  Du er et dejligt menneske, så glæder mig til at følge dit blog

  Knus og tanker
  Pipper

 6. It’s actually a nice and helpful piece of information. I’m glad that you simply shared this helpful
  information with us. Please stay us up to date
  like this. Thanks for sharing.

 7. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on numerous websites for about a year and am anxious about switching to another
  platform. I have heard good things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress posts into
  it? Any kind of help would be greatly appreciated!

 8. This is really interesting, You’re a very skilled blogger.

  I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your excellent
  post. Also, I have shared your website in my social networks!

 9. With havin so much content do you ever run into any issues
  of plagorism or copyright violation? My site has a lot of exclusive content I’ve either authored myself or
  outsourced but it looks like a lot of it is popping it
  up all over the internet without my permission. Do you know any techniques to help stop content from being ripped off?
  I’d genuinely appreciate it.

 10. Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading?

  I’m trying to find out if its a problem on my end or
  if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

 11. Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading?
  I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any responses would be greatly appreciated.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.